Welkom bij
Zonnestudio SunVibe Breda Prinsenbeek

Zonnestudio SunVibe voeg kleur toe aan je leven!

De beste Ergoline zonnebanken staan bij zonnestudio SunVibe Breda Prinsenbeek

Welkom bij Zonnestudio SunVibe Breda Prinsenbeek.

De beste zonnebanken van Ergoline staan bij zonnestudio SunVibe! Verantwoord en veilig zonnen begint bij de kwaliteit van de zonnebank. Bij zonnestudio Sunvibe vindt u uitsluitend de beste banken die ieder in hun klasse de beste zonbeleving bieden, gekoppeld aan een verantwoorde begeleiding.
Onze medewerkers helpen u graag met de keuze van de best passende bank. Ook het uitleggen van de werking van de zonnebank behoort tot onze service. Zonnen bij zonnestudio SunVibe moet een ontspannen moment voor uzelf zijn, met uiteindelijk een prachtig bruinings-resultaat.
Kom genieten van onze zonnebanken, u bent van harte welkom!

Ergoline Bluevision "The Beast"

Ergoline Bluevision Spectra tot 20 min € 17,00
daarna € 1,00 per minuut extra.

De Prestige Bluevision Spectra maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie voor indrukwekkende bruiningsresultaten. 120 activerend light LED’s hebben door het blauwe licht een activerend effect op het organisme en bereiden de huid voor op het bruinen. Dit maakt snel zichtbare en bijzonder intensieve directe pigmentatie mogelijk.

De nieuwe Ergoline Spectra LED gezichtsbruiner is zachter en aangenamer dan hogedruk gezichtsbruiners en een gelijkmatige intensieve bruine kleur over het hele gezicht garandeert.

Nieuwe UVA-LED’s, met een speciaal ontwikkeld reflectorsysteem, bieden een direct zichtbare bruining. Spaghetti-lampen vullen het lichtspectrum aan met UVB. Het geoptimaliseerde lichtspectrum maakt het bruinen onvergelijkbaar zacht en aangenaam.

Ervaar het nieuwe spectrum van licht!

Ergoline Prestige 1600:

Ergoline Prestige 1600 tot 20 min € 16,00
daarna € 1,00 per minuut extra.

Zonnestudio SunVibe was één van de eerste zonnestudio’s in Nederland die de Prestige 1600 van Ergoline in huis had. In deze zonnebank vind je de nieuwste technologieën en innovatief comfort. Dit topmodel zonnebank biedt een Hybrid Performance en Beauty Light LED.
Door de unieke combinatie van UV en rood licht ervaar je een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging. De Personal Sunstyle maakt deze bank compleet: na het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur.

Deze complete Wellness-faciliteiten bieden luxe op het hoogste niveau.

Ergoline Prestige 1400

Ergoline Prestige 1400 tot 20 min € 15,00
daarna € 1,00 per minuut extra. 

De Ergoline Prestige 1400 is een uiterst moderne zonnebank van topkwaliteit. Uiteraard staat deze uitvoering ook bij zonnestudio SunVibe. Hij geeft een indrukwekkende LED Light Show en is fraai vormgegeven. Hij biedt een gesloten bruinings-tunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. Een belevenis! Met het nieuwe Control Center en NFC Connect heeft de Ergoline Prestige 1400 comfort de bediening op hoog niveau staan.

De bruinings-prestaties zijn uitstekend dankzij de Intelligent Performance software.

Ergoline Prestige 1100

Ergoline Prestige 1100 tot 20 min € 14,00
daarna € 1,00 per minuut extra.

Bij zonnestudio SunVibe is de Ergoline Prestige 1100 aanwezig; dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Met zijn 52 UV-lampen, een gezichtsbruiner met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint. Dankzij Climatronic Plus en transparante acrylschermen aan het hoofd- en voeteneinde blijft de temperatuur heerlijk onder controle.

Met het 3D-Sound-systeem geniet u van uw eigen muziek in uitstekende geluidskwaliteit.

Ergoline Excellence 880

Ergoline Excellence 880 tot 20 min € 13,00
daarna € 1,00 per minuut extra.

Bij zonnestudio SunVibe kunt u plaatsnemen onder de Ergoline Excellence 880. Deze staat garant voor een intensieve bruining. Deze krachtige zonnebank is vooral geschikt voor de gevorderde bruiner. Dankzij 51 krachtige lampen bent u altijd verzekerd van een mooie gelijkmatige bruining van het gehele lichaam. Speciaal voor uw gezicht, nek en schouders is deze zonnebank voorzien van extra lampen.

De zonnebank is verder voorzien van airco, ventilatie en verkoelende nevels. Al deze opties kunt u heel makkelijk zelf instellen met behulp van de overzichtelijk display met begeleidende voice guide.

Heerlijk bruinen bij Zonnestudio SunVibe Breda Prinsenbeek

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.