Vraag & antwoord

Veel gestelde vragen & antwoorden

Zonnestudio SunVibe staat open voor vragen en suggesties over gebruik zonnebanken en regels.
Op deze pagina vind je onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen.

Nee, niet meer, nu er versoepeling zijn kan u gewoon weer zonder afspraak binnenlopen bij ons. Na een zonnekuur desinfecteren wij heel de cabine voor de volgende gast.
Er is altijd wel ruimte om gelijk onder onze zonnebanken te kunnen. Zo niet hebben wij voor u altijd een lekker bakje koffie of thee. Zien we u gauw weer? We hebben u gemist.

Nee hoor, u kunt op ieder moment binnenlopen, wij werken niet op afspraak. Mocht het voorkomen dat het toch iets te druk is, kunt u even wachten onder het genot van een gratis bakje heerlijke koffie of thee.

Bij uw eerste kennismaking maken we een zonnebank account voor u aan. U kunt uw zonsessie los afrekenen via pin of contant. Maar als u ervoor kiest om uw account op te waarderen ontvangt u 10% extra zontegoed. Uw zonnetegoed kan in beide vestigingen worden besteed.

Nee, u heeft niets nodig, wij hebben alles al voor u klaarliggen wat u voor en tijdens een bruiningsessie nodig heeft.

Nee, de koffie en thee zijn helemaal gratis bij ons. Voor de overige consupties uit de koeling dient u wel te betalen.

Nee, de cabine is uitsluitend bestemd voor 1 persoon. Kinderen zijn ook niet toegestaan in de cabine.

U bent (wettelijk) verplicht, wanneer u nieuw bij zonnestudio Sunvibe bent, een huidtype analyse formulier in te vullen. Na deze  analyse weten wij uw huidtype en kan er een juist en passend advies worden gegeven voor het gewenste resultaat.

Tussen elke bruiningssessie hoort 2 dagen rust te zitten. Zo geef u uw huid voldoende rust. Mocht u een regelmatige gebruiker te zijn, dan is ons advies 1x per week langs te komen om uw kleur te behouden.

Ja. dat is geen probleem. Ultraviolette straling dringen door tot de eerste huidlaag waardoor de baby geen risico loopt hiermee. Het kan wel iets onprettiger voelen als het te warm word. Wilt u toch liever uw buik afschermen vraag dan om extra een handdoek. U kunt door verandering in de hormoonhuishouding kans op versterking van de huidpigmentatie krijgen. Soms ontwikkelt zich daardoor onregelmatige pigmentvlekken in het gelaat, Ons advies is om de gezichtsbruiner tijdens uw zwangerschap niet te gebruiken.

Dit zijn drukplekken. U ligt tijdens het zonnebanken met uw volle gewicht op deze drukplekken. Er kan dan geen doorbloeding plaatsvinden waardoor er geen kleuring plaatsvindt. Neem daarom zo veel mogelijk een andere houding aan, daarmee verplaats u de drukplekken en zal deze gelijkmatig gekleurd worden.

Nee, met bepaalde medicijnen mag u niet onder de zonnebank. Uw huid kan extra gevoelig reageren en maakt u daardoor kans op verbranding van de huid.

Lees daarom de bijsluiter goed of vraag advies aan uw dokter.

Mocht je toch nog vragen hebben, twijfel dan niet en kom langs of neem contact met ons op.

Personen jonger dan 18 jaar mogen nog geen gebruik maken van zonneapparatuur.

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat de huid nog in ontwikkeling waardoor huidschade door eventuele verbranding kan ontstaan en het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd. Bij eventuele twijfel vragen wij om uw een legitimatiebewijs.

Haal uw voordeel - En schenk eens een zonnebank cadeaubon!

Bestel uw persoonlijke SunVibe zonnebank tegoed pasje. Als je 50 euro opwaardeert ontvangt u van ons 10 % extra op uw persoonlijke SunVibe pasje.

 

Geef een SunVibe Zonnebank Cadeaubon aan uw vriendin of vriend. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 10 euro, een mooi en apart cadeau om weg te geven.

Cadeaubon van Zonnestudio SunVibe Breda Prinsenbeek

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.