Welkom bij Zonnestudio SunVibe Prinsenbeek

Zonnestudio SunVibe voeg kleur toe aan je leven!

Wat is eigenlijk het verschil tussen het licht van en de zon en de zonnebank?

SunVibe zocht het voor je uit! Uit vele wetenschappelijke bronnen is bewezen dat het licht uit zonnebanken gelijkwaardig is aan natuurlijk zonlicht. Beide lichtbronnen hebben een output van UVA & UVB -straling. (Studies die het tegendeel bewezen gaan uit van verouderde bronnen. Voordat de Europese standaard (EN 60355-2-27 / de 0,3 norm – 0,3W/m2) in het leven werden geroepen). De zon en de zonnebank geven dus hetzelfde licht af maar in andere mate.

Het grootste verschil tussen de natuurlijke en kunstmatige zon is dat de UV straling uit de professionelen zonnebank een gecontroleerde dosis bevat, afgestemd op het huidtype van de gebruiker. Dit Is dus een uitermate vellige manier om te genieten van onze Ergoline zonnebanken!

Kies jij voor zonnen bij zonnestudio SunVibe Prinsenbeek

Dan kies jij voor een veilige en verantwoorde manier van zonnen, na het zonadvies van onze Sunvibe medewerkers en deze opvolgt.

Let op! Belangrijk!
Maak jij sowieso gebruik van een zonnebank, zorg er wel voor dat je niet op dezelfde dag ook nog eens in de buitenzon gaat zonnen, op die manier ontvang je te veel UV-licht tot je, waardoor de kans op huidverbranding aanwezig is.

Meer weten over zonnebanken? Vraag het ons.

Heerlijk bruinen bij Zonnestudio SunVibe Prinsenbeek

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.