Top kwaliteit zonnebanken

Sunvibe Breda Prinsenbeek

Geniet van perfect resultaat met onze

Ergoline zonnebanken

De beste zonnebanken van Ergoline staan bij zonnestudio SunVibe! Verantwoord en veilig zonnen begint bij de kwaliteit van de zonnebank. Bij zonnestudio Sunvibe vindt u uitsluitend de beste banken die ieder in hun klasse de beste zonbeleving bieden, gekoppeld aan een verantwoorde begeleiding.
Onze medewerkers helpen u graag met de keuze van de best passende bank. Ook het uitleggen van de werking van de zonnebank behoort tot onze service. Zonnen bij zonnestudio SunVibe moet een ontspannen moment voor uzelf zijn, met uiteindelijk een prachtig bruinings-resultaat.
Kom genieten van onze zonnebanken, u bent van harte welkom!
Prestige-bluevision-inside

Ergoline Bluevision "The Beast"

Ergoline Bluevision tot 20 min € 18,00.

Daarna € 1,00 per minuut extra

De nieuwe Prestige Bluevision introduceert 120 LED-lampen om de huid voor te bereiden op het zonnen met activerend blauw licht.

Blauw licht is erg belangrijk bij het reguleren van het biologisch ritme. In de huid werkt blauw licht als een orkestgeleider die ervoor zorgt dat alle individuele lichtreacties worden gecoördineerd. Blauw licht signaleert de aanwezigheid van zonlicht in de cellen en initieert een snellere bruiningsreactie.

Ervaar het nieuwe spectrum van licht!

Ergoline Prestige 1600

Ergoline Prestige 1600 tot 20 min € 17,00

Daarna € 1,00 per minuut extra

Zonnestudio SunVibe was één van de eerste zonnestudio’s in Nederland die de Prestige 1600 van Ergoline in huis had. In deze zonnebank vind je de nieuwste technologieën en innovatief comfort. Dit topmodel zonnebank biedt een Hybrid Performance en Beauty Light LED.
Door de unieke combinatie van UV en rood licht ervaar je een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging. De Personal Sunstyle maakt deze bank compleet: na het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur.

Deze complete Wellness-faciliteiten bieden luxe op het hoogste niveau.

sunvibe_zonnebank-ergoline-1600
l_prestige1400-021_

Ergoline Prestige 1400

Ergoline Prestige 1400 tot 20 min € 16,00

Daarna € 1,00 per minuut extra

De Ergoline Prestige 1400 is een uiterst moderne zonnebank van topkwaliteit. Uiteraard staat deze uitvoering ook bij zonnestudio SunVibe. Hij geeft een indrukwekkende LED Light Show en is fraai vormgegeven. Hij biedt een gesloten bruinings-tunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. Een belevenis! Met het nieuwe Control Center en NFC Connect heeft de Ergoline Prestige 1400 comfort de bediening op hoog niveau staan.

De bruiningsprestaties zijn uitstekend dankzij de Intelligent Performance software.

Ergoline Prestige 1100

Ergoline Prestige 1100 tot 20 min € 15,00

Daarna € 1,00 per minuut extra

Bij zonnestudio SunVibe is de Ergoline Prestige 1100 aanwezig; dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Met zijn 52 UV-lampen, een gezichtsbruiner met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint. Dankzij Climatronic Plus en transparante acrylschermen aan het hoofd- en voeteneinde blijft de temperatuur heerlijk onder controle.

Met het 3D-Sound-systeem geniet u van uw eigen muziek in uitstekende geluidskwaliteit.

sunvibe_zonnebank-ergoline-1100
sunvibe_zonnebank-ergoline-880

Ergoline Excellence 880

Ergoline Prestige 880 tot 20 min € 14,00

Daarna € 1,00 per minuut extra

Bij zonnestudio SunVibe kunt u plaatsnemen onder de Ergoline Excellence 880. Deze staat garant voor een intensieve bruining. Deze krachtige zonnebank is vooral geschikt voor de gevorderde bruiner. Dankzij 51 krachtige lampen bent u altijd verzekerd van een mooie gelijkmatige bruining van het gehele lichaam. Speciaal voor uw gezicht, nek en schouders is deze zonnebank voorzien van extra lampen.

De zonnebank is verder voorzien van airco, ventilatie en verkoelende nevels. Al deze opties kunt u heel makkelijk zelf instellen met behulp van de overzichtelijk display met begeleidende voice guide.

Advies nodig?

Advies nodig?

Weet je nog niet precies welk type zonnebank voor jou het beste is? Geen probleem! Onze deskundige medewerkers adviseren je graag! Op basis van jouw wensen en een goede huidanalyse helpen we je graag bij het maken van de beste keuze.

Sunvibe Breda Prinsenbeek

 • Telefoonnummer

  076 - 542 9910

 • Adres

  Beeksestraat 57, Breda Prinsenbeek

  Makkelijk bereikbaar, gelegen aan de A16, afslag Breda Noord / Prinsenbeek.
  Gratis parkeren, naast de Albert Heijn.

 • Openingstijden

  Maandag t/m Zaterdag
  09.00 - 22.00 uur

  Zondag
  09.00 - 20.00 uur

Volg ons op social media

Zonnestudio SunVibe Breda Prinsenbeek

Kom ook heerlijk ontspannen en mooi bruinen!

Scroll naar boven